dilluns, 9 de setembre del 2013

CataloniaMan

A mesura que el procés sobiranista de Catalunya avança a grans passes sòn diversos els superherois que van apareixent per lluitar per Catalunya. Un cop el camí ha estat obert pels valents, els nous superherois recopilen, difonen, informen, proclamen i llueixen bandera quatribarrada. Potser no seran grans herois, però tots ells sòn necessaris, així que aquí tenim el més reeixit i poderós d'aquesta tropa:





Cataloniaman és un superheroi independentista que ataviat amb malla i capa quadribarrada difón i incita la causa independentista a través de tots els canals que pot.

La seva indrumentària és ben curiosa, una barretina-màscara al cap, una malla groga amb quatre barres vermelles i un mapa del Principat de Catalunya al pit, guants vermells, un cinturó-faixa de castells, amb l'escut estelat a la cintura i unes botes vermelles de vetes grogues que simulen espardenyes. El complementen una bandera estelada que li fa de capa, i un pin amb la senyera al coll.

L'arma més divertida i poderosa que té és l'humor i la difusió.  En el seu  bloc http://cataloniaman.blogspot.com.es, la pàgina de FacebookTwitter o canal de Youtube elabora i difòn vídeos i animacions en 3D on recopila les bestieses dels polítics contraris a l'autodeterminacio del poble català, o on dóna suport a campanyes socials o independentistes. A més també fa recopilacions de fotografies relacionades amb la independència, música en català i notícies de premsa, i participa activament en campanyes per la llengua, la autodeterminació o contra les retallades, contra els peatges, etc.

Entre els poders propiament sobrehumans que li coneixem sòn el poder d'indignació extrema, un gran domini lèxic en català, i la capacitat de separar els Països Catalans d'Espanya d'un cop de puny. Com a arma té una falç amb el que pot tallar qualsevol cosa. Els seus arxi-enemics semblen ser uns robots-televisors que emeten propaganda espanyolista amb uns plasmes verds, armats amb pinces i banderetes espanyoles.

Seguirem atents les aventures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada